Tykkää Muistipeli.comia Facebookissa
MUISTIPELI.com - Pelaa ilmaiseksi ja voita palkintoja! Pelaa ilmaiseksi ja voita palkintoja!
100% SUOMALAINEN PELISIVUSTO
PÄÄSIVU KAIKKI PELIT PALKINNOT TULOKSET VOITTAJAT TIETOA REKISTERÖIDYKIRJAUDU »


PYHäJäRVI -MUISTIPELIÄ PELATTU 0 KERTAA!


PyhäjärviVoita 10eur K-lahjakortti

10eur K-lahjakortti

Pelaa Pyhäjärvi -muistipeliä ja tallenna tuloksesi TOP-listaan, jolloin osallistut automaattisesti palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 30.11.2020 .Arvontaan
3
päivää
Pelaa Pyhäjärvi -peliä ja osallistu kilpailuun


Pelikortit Pyhäjärvi -muistipelissä

HELENAN PATSAS | Pyhäjärvi

HELENAN PATSAS


Olympiavoittaja Helena Takalon työn kunniaksi pystytetty patsas sijaitsee Makasiinintorilla, jossa on elämää Kihuilla ja muiden tapahtumien aikaan sekä toripäivin ja kesäisin iltatorilla! (kuva: S. Merikallio /Flickr)

KAUPUNGINTALO | Pyhäjärvi

KAUPUNGINTALO


Pyhäjärven kaupungintalo on rakennettu vuonna 1970. Kaupungintalo sijaitsee osoitteessa Ollintie 26. (kuva: Marika Karhunpesä)

KOTISEUTUMUSEO | Pyhäjärvi

KOTISEUTUMUSEO


Pyhäjärven Kotiseutumuseo valmistui vuonna 1866 Pyhäjärven ja Kärsämäen yhteiseksi viljavarastoksi. Rakennus on kirkon jälkeen seudun suurin puurakennus. (kuva: Ossi Savolainen/ Pyhäjärven Sanomat)

LUONTO | Pyhäjärvi

LUONTO


Luonnosta nauttivat löytävät Pyhäjärveltä runsaat marjastus-, sienestys- ja metsästysvainiot. Pyhäjärvi (125 km2) venereitteineen ja rantautumispaikkoineen ja Pyhäjoen virkistysalueineen täydentävät vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia.

OLLI TIKAN MUISTOMERKKI | Pyhäjärvi

OLLI TIKAN MUISTOMERKKI


Muistomerkki sijaitsee kaupungintalon nurmikentällä. Olli Tikka kävi Pyhäjärven uudisasukkaiden edustajana v.1552 kuningas Kustaa Vaasan luona Arbogassa ja sai kuninkaan turvakirjeen, jossa jämsäläiset velvoitettiin korvaamaan tekemänsä vahingot. (kuva: Jorma Tulkku)

PÄÄKIRKKO | Pyhäjärvi

PÄÄKIRKKO


Kirkko on kaunis puuristikirkko. Nykyinen kirkko on valmistunut vuonna 1897. Istumapaikkoja kirkossa on 750. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Sebastian Gripenberg. (kuva: Teija Kumpumäki)

PYHÄJÄRVI VAAKUNA | Pyhäjärvi

PYHÄJÄRVI VAAKUNA


Ahti Hammarin vuonna 1957 pyhäjärvisten ideoinnin pohjalta suunnitteleman vaakuna. Sinisessä kentässä nouseva kärjestä teroitettu rajapaalu, jonka kummalakin puolella naularisti. Sininen kuvaa järveä, teroitettu paalu rajaseutuasemaa ja naularistit kristinuskon pyhää ja talonpoikaisia sepäntaitoja.

PYHÄSALMEN TSASOUNA | Pyhäjärvi

PYHÄSALMEN TSASOUNA


Pyhän Profeetta Elian rukoushuone. Pyhäsalmen tsasouna on otettu käyttöön vuonna 1962. Tsasounan on suunnitellut Ilmari Ahonen ja ikonostaasin ikonit on maalannut Pentti Melanen. (kuva: KP24.fi)

PYHÄJÄRVEN KEHITYS OY | Pyhäjärvi

PYHÄJÄRVEN KEHITYS OY


Pyhäjärven Kehitys Oy neuvoo ja opastaa kaikkiin yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä, haluat sitten kehittää nykyistä yritystäsi, perustaa uuden tai sijoittua Pyhäjärvelle.

[ Lue lisää ]

RILLANKIVI | Pyhäjärvi

RILLANKIVI


Monien tarinoitten Rillankivi on kolmen historiallisen maakunnan: Pohjanmaan, Hämeen ja Savon yhteinen rajapyykki, rannikkoruotsiksi Trilandssten, Kolmenmaankivi.

UIMAHALLI | Pyhäjärvi

UIMAHALLI


Pyhäjärven uimahalli tarjoaa asiakkailleen monipuoliset vesiliikunnan palvelut. Puku- ja pesutilaremontin johdosta käytössäsi ovat uudenaikaiset ja esteettömät ratkaisut.

[ Lue lisää ]

VESISTÖ | Pyhäjärvi

VESISTÖ


Kaunis Pyhäjärvi on Pohjois-Pohjanmaan maakuntajärvi. Sen lukuisissasaarissa, niemissä ja lahdenpoukamissa voi viettää aikaa retkeillen ja veneillen.

VUOHTO-NIINIMÄEN NÄKÖALATORNI | Pyhäjärvi

VUOHTO-NIINIMÄEN NÄKÖALATORNI


Vuohtomäellä Kankimäen päällä sijaitseva 20 metriä korkea näköalatorni, grillikota ja ulkokäymälä. Tornin avajaiset olivat kihuviikolla 6.7.2005. Juhlapuhujana oli kansanedustaja Pekka Vilkuna.

WOLTIN PATSAS  | Pyhäjärvi

WOLTIN PATSAS


Pyhäjärven Mieswoimistelijat r.y.:n (perustettu vuonna 1984) toteuttama patsashanke, Woimistelijat woimaa, paljastettiin 1986 kihupäivillä. Patsas on kuvataiteilija Matti Korhosen piirtämä. (kuva: Jorma Tulkku)
Muistipeli.com - Näytä kaikki pelit Muistipeli.com - Katso palkinnot Muistipeli.com - Seuraa tuloksiaPelaa pelejä ilmaiseksi Muistipeli.com sivustolla ja voit voittaa:
10eur K-lahjakortti , Mummon -kosketusnäyttökynä , 10eur K-lahjakortti , Via Naturale tuotepaketti (arvo n.70€) , 20eur S-ryhmän lahjakortti , 64GB muistikortti , 25eur www.laku.fi -lahjakortti , Myllyn Paras -tuotepaketti , HeijastinMuistipeli.com - suomalainen pelisivusto Muistipeli.com Muistipeli.com - SSL suojattu pelisivusto


Ylläpito ja toteutus:

Yrityksesi mukaan peliin:

Yhteystiedot:

Muistipeli.com sivusto ja ylläpito:
Mainostoimisto Mediabaari

Y-tunnus: 2045715-5
Haluatko yrityksellesi pelin tai tehdä muuten yhteistyötä Muistipeli.com:in kanssa?

Ota yhteyttä:
Palautteet ja kyselyt:


[ Rekisteriseloste ]
Muistipeli.com Copyright © Mediabaari 2012 - 2020