Tykkää Muistipeli.comia Facebookissa
MUISTIPELI.com - Pelaa ilmaiseksi ja voita palkintoja! Pelaa ilmaiseksi ja voita palkintoja!
100% SUOMALAINEN PELISIVUSTO
PÄÄSIVU KAIKKI PELIT PALKINNOT TULOKSET VOITTAJAT TIETOA REKISTERÖIDYKIRJAUDU »


PYHäJäRVI -MUISTIPELIÄ PELATTU 0 KERTAA!


PyhäjärviVoita 10eur K-lahjakortti

10eur K-lahjakortti

Pelaa Pyhäjärvi -muistipeliä ja tallenna tuloksesi TOP-listaan, jolloin osallistut automaattisesti palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 29.10.2021 .Arvontaan
4
päivää
Pelaa Pyhäjärvi -peliä ja osallistu kilpailuun


Pelikortit Pyhäjärvi -muistipelissä

AURINKORANTA-KOTI OY | Pyhäjärvi

AURINKORANTA-KOTI OY


Aurinkoranta- Koti tarjoaa tehostettua palveluasumista, sekä tukiasumista. Palvelut ovat tarkoitettu lyhyt- tai pitkäaikaista hoitoa tarvitseville mielenterveyskuntoutujille. Aurinkoranta- Koti sijaitsee Pyhäjärvellä maalaismaisemassa lähellä järven rantaa.

[ Lue lisää ]

HELENAN PATSAS | Pyhäjärvi

HELENAN PATSAS


Olympiavoittaja Helena Takalon työn kunniaksi pystytetty patsas sijaitsee Makasiinintorilla, jossa on elämää Kihuilla ja muiden tapahtumien aikaan sekä toripäivin ja kesäisin iltatorilla! (kuva: S. Merikallio /Flickr)

KAUPUNGINTALO | Pyhäjärvi

KAUPUNGINTALO


Pyhäjärven kaupungintalo on rakennettu vuonna 1970. Kaupungintalo sijaitsee osoitteessa Ollintie 26. (kuva: Marika Karhunpesä)

KOTISEUTUMUSEO | Pyhäjärvi

KOTISEUTUMUSEO


Pyhäjärven Kotiseutumuseo valmistui vuonna 1866 Pyhäjärven ja Kärsämäen yhteiseksi viljavarastoksi. Rakennus on kirkon jälkeen seudun suurin puurakennus. (kuva: Ossi Savolainen/ Pyhäjärven Sanomat)

LUONTO | Pyhäjärvi

LUONTO


Luonnosta nauttivat löytävät Pyhäjärveltä runsaat marjastus-, sienestys- ja metsästysvainiot. Pyhäjärvi (125 km2) venereitteineen ja rantautumispaikkoineen ja Pyhäjoen virkistysalueineen täydentävät vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia.

MAINOSTOIMISTO MEDIABAARI | Pyhäjärvi

MAINOSTOIMISTO MEDIABAARI


Mediabaarista kattavat mainostoimisto- ja ohjelmointipalvelut koko Suomen alueelle sekä ulkomaille. Vankalla kokemuksella vuodesta 2006 lähtien.

[ Lue lisää ]

OLLI TIKAN MUISTOMERKKI | Pyhäjärvi

OLLI TIKAN MUISTOMERKKI


Muistomerkki sijaitsee kaupungintalon nurmikentällä. Olli Tikka kävi Pyhäjärven uudisasukkaiden edustajana v.1552 kuningas Kustaa Vaasan luona Arbogassa ja sai kuninkaan turvakirjeen, jossa jämsäläiset velvoitettiin korvaamaan tekemänsä vahingot. (kuva: Jorma Tulkku)

PÄÄKIRKKO | Pyhäjärvi

PÄÄKIRKKO


Kirkko on kaunis puuristikirkko. Nykyinen kirkko on valmistunut vuonna 1897. Istumapaikkoja kirkossa on 750. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Sebastian Gripenberg. (kuva: Teija Kumpumäki)

PYHÄJÄRVEN VAAKUNA | Pyhäjärvi

PYHÄJÄRVEN VAAKUNA


Ahti Hammarin vuonna 1957 pyhäjärvisten ideoinnin pohjalta suunnitteleman vaakuna. Sinisessä kentässä nouseva kärjestä teroitettu rajapaalu, jonka kummalakin puolella naularisti. Sininen kuvaa järveä, teroitettu paalu rajaseutuasemaa ja naularistit kristinuskon pyhää ja talonpoikaisia sepäntaitoja.

PYHÄSALMEN TSASOUNA | Pyhäjärvi

PYHÄSALMEN TSASOUNA


Pyhän Profeetta Elian rukoushuone. Pyhäsalmen tsasouna on otettu käyttöön vuonna 1962. Tsasounan on suunnitellut Ilmari Ahonen ja ikonostaasin ikonit on maalannut Pentti Melanen. (kuva: KP24.fi)

RILLANKIVI | Pyhäjärvi

RILLANKIVI


Monien tarinoitten Rillankivi on kolmen historiallisen maakunnan: Pohjanmaan, Hämeen ja Savon yhteinen rajapyykki, rannikkoruotsiksi Trilandssten, Kolmenmaankivi.

TÄYDENKUUN TANSSIT -FESTIVAALI | Pyhäjärvi

TÄYDENKUUN TANSSIT -FESTIVAALI


Täydenkuun tanssit -festivaalit tapahtuma täyttää 30 vuotta! Merkkivuoden 2021 kunniaksi ohjelmassa on tarjolla eri tanssilajien synttärikakku höystettynä musiikilla ja huumorilla: flamencoa, kansantanssia, katutanssia, nykytanssia, balettia, tanssiteatteria ja lavatanssia.

[ Lue lisää ]

UIMAHALLI | Pyhäjärvi

UIMAHALLI


Pyhäjärven uimahalli tarjoaa asiakkailleen monipuoliset vesiliikunnan palvelut. Puku- ja pesutilaremontin johdosta käytössäsi ovat uudenaikaiset ja esteettömät ratkaisut.

[ Lue lisää ]

VESISTÖ | Pyhäjärvi

VESISTÖ


Kaunis Pyhäjärvi on Pohjois-Pohjanmaan maakuntajärvi. Sen lukuisissasaarissa, niemissä ja lahdenpoukamissa voi viettää aikaa retkeillen ja veneillen.

VUOHTO-NIINIMÄEN NÄKÖALATORNI | Pyhäjärvi

VUOHTO-NIINIMÄEN NÄKÖALATORNI


Vuohtomäellä Kankimäen päällä sijaitseva 20 metriä korkea näköalatorni, grillikota ja ulkokäymälä. Tornin avajaiset olivat kihuviikolla 6.7.2005. Juhlapuhujana oli kansanedustaja Pekka Vilkuna.

WHITE WALL TV-SARJA | Pyhäjärvi

WHITE WALL TV-SARJA


Marraskuussa 2018 Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevassa Pyhäjärven kaupungissa kuvattiin White Wall -sarja, mikä oli siihen mennessä kallein Suomessa tehty tv-sarja.

[ Lue lisää ]

WOLTIN PATSAS  | Pyhäjärvi

WOLTIN PATSAS


Pyhäjärven Mieswoimistelijat r.y.:n (perustettu vuonna 1984) toteuttama patsashanke, Woimistelijat woimaa, paljastettiin 1986 kihupäivillä. Patsas on kuvataiteilija Matti Korhosen piirtämä. (kuva: Jorma Tulkku)
Muistipeli.com - Näytä kaikki pelit Muistipeli.com - Katso palkinnot Muistipeli.com - Seuraa tuloksia
Muistipelit löytyvät myös netistä

MUISTIPELIT LÖYTYVÄT MYÖS SIVUILTA
Voita palkintoja   Timanttisen hyvät kilpailut   Netin makeimmat arvonnat   Tule mukaan ja voita   Pelaa taitopelejä
Pelaa pelejä ilmaiseksi Muistipeli.com sivustolla ja voit voittaa:
10eur K-lahjakortti , Panssarilasi puhelimeen , 2kpl Enni-pyyhkeitä (50x70) , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , Wave BookCase puhelimen suojakotelo , 25eur www.laku.fi -lahjakortti , KauppakassiMuistipeli.com - suomalainen pelisivusto Muistipeli.com Muistipeli.com - SSL suojattu pelisivusto


Ylläpito ja toteutus:

Yrityksesi mukaan peliin:

Yhteystiedot:

Muistipeli.com sivusto ja ylläpito:
Mainostoimisto Mediabaari

Y-tunnus: 2045715-5
Haluatko yrityksellesi pelin tai tehdä muuten yhteistyötä Muistipeli.com:in kanssa?

Ota yhteyttä:
Palautteet ja kyselyt:


[ Rekisteriseloste ]
Muistipeli.com Copyright © Mediabaari 2012 - 2021