1. Rekisterinpitäjä

Mainostoimisto Mediabaari
95560 Tornio
Y-tunnus: 2045715-5

2. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa

Janne Laine
95560 Tornio

3. Rekisterin nimi

Muistipeli.com pelaajarekisteri ( Mediabaarin tuottamat julkistetut muistipelit ja muut pelit ).

4. Tietojen käyttötarkoitus

Muistipeli.com pelaajarekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilastointia, tiedottamista, yhteydenottojen hoitamiseksi sekä mahdollisten palkintojen toimitusta varten. Muistipeli.com ja/tai sen yhteistyökumppanit voivat lähettää rekisteröidylle suoramarkkinointia sähköisesti (sähköpostitse), mikäli kilpailuun rekisteröitynyt käyttäjä on antanut siihen nimenomaisen suostumuksensa.

5. Tietojen käsittely ja luovutus

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa Muistipeli.com pelaajarekisterin tietoja pelin tilaajan käyttöön palkintojen toimitusta, demografiatietoja pelimääriin sekä pelaajia koskien tai mainontaa varten. Pelien tilaajalla ei ole oikeutta jälleenmyydä tai -luovuttaa rekisteritietoja eteenpäin.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot henkilöstä:
- nimimerkki ja salasana
- etu- ja sukunimi
- osoite
- sähköposti
- puhelinumero
- maakunta
- sukupuoli
- syntymävuosi

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Muistipeli.com pelaajasta ne tiedot, jotka henkilö itse ilmoittaa rekisteröityessään Muistipeli.com sivustolla tai julkaistun pelin rekisteröintikaavakkeessa.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU: tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan luovuttaa samaan konserniin tai yhteenliittymiin kuuluville yhtiöille tai siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain ja luottotietojen käsittelyä koskevien säännösten mukaisesti. .

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Muistipeli.com pelaajarekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Muistipeli.com pelaajarekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Muistipeli.com pelaajarekisteri sijaitsee tietokoneella Wepardi / INT2000 Oy laitetilassa. Laitetilat ovat telelaitteille rakennettuja tiloja ja ne täyttävät viranomaisten telelaitetiloille asettamat vaatimukset (Viestintävirasto 54A/2012 M) tärkeysluokalle 3. Tilojen kulkua valvotaan sähköisen kulunvalvonnan avulla sekä tallentavalla kameravalvonnalla. Tiloissa on automaattinen, osoitteellinen paloilmoitinlaitteisto ja laitesaleissa näytteenottojärjestelmät. Lisäksi tiloissa on olosuhdehälytysjärjestelmä (lämpötila- ja vesivuotohälytykset laitesaleissa) ja rikosilmoitinjärjestelmä. Internetin kautta pääsy rekisteriin on estetty palomuuritekniikalla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja on niitä oikeutettu käyttämään vain rekisterinpitäjä.

10. Tietojen oikeellisuus

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Rekisteröidyllä on mahdollisuus tarkistaa ja korjata tietonsa ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön (yhteystiedot mainittu kohdassa 2.) .

11. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

12. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

13. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Luotettava suomalainen pelisivusto | Muistipeli.com

Yleisimmät kysymykset

Askarruttaako sinua jokin Muistipeli.com liittyen? Ole hyvä ja laita meille viestiä. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

image

Kyllä voit. Kaikkia pelejä voi pelata ilman pelaajatunnusta ja noin pääset nauttimaan peleistä ilman rekisteröitymistä. Mutta jos haluat osallistua mukaan kuukausiarvontoihin, tuolloin sinun tulee luoda pelaajatunnus, minkä avulla voit tallentaa pelituloksesi.

Pelaajatunnuksen voit luoda rekisteröitymällä Muistipeli.comiin tällä sivustolla, tai sitten pelin lopussa täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen. Pelaajatunnusta tarvitaan tulosten tallentamista ja mahdollisten voittojen tiimoilta yhteydenottoja varten.

Pelaajatunnuksesi avulla pystymme kohdentamaan tallentamasi pelituloksesi oikein. Muita tietojasi tarvitsemme mahdollisten voittojen tiimoilta, palkintojen toimitusta varten. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin.

Muistipeli.com on luotettava suomalainen pelisivusto, missä voi pelata nettipelejä täysin veloituksetta. Jokaisessa muistipelissä on pelikohtaisesti oma kuukausikilpailunsa, joissa arvotaan kuukauden lopulla tuotepalkinto tai lahjakortti. Arvonta suoritetaan jokaisessa pelissä niiden pelaajien kesken, jotka ovat tallentaneet tuloksensa kyseisen pelin TOP-listaan.

Mikäli arpaonni suosii, niin Muistipeli.com tai yhteistyökumppanimme toimittaa palkinnon postin tai matkahuollon kautta. Toimitus tapahtuu niillä tiedoilla mitkä pelaaja on täydentänyt pelaajatunnuksellensa. Mikäli havaitsemme puutteita, otamme ensin pelaajaan yhteyttä tarvittavia tietoja varten. Jos emme jostakin syystä tavoita voittajaa, niin palkinto arvotaan toiselle.